Waarom Nova Vida

Net als veel andere organisaties heeft Nova Vida  een doelverklaring of ‘Mission Statement’ dat de acties begeleidt, zijn algemene doelen beschrijft, een gevoel van richting geeft en de besluitvorming begeleidt voor iedereen die voor het Centrum werkt. Het is erg belangrijk voor ons om onze missie altijd als leidraad te gebruiken.

Nova Vida is een therapeutisch centrum dat gespecialiseerd is in de behandeling van (jong)volwassenen die de gevolgen ondervinden van afhankelijkheid van alcohol, drugs, verslavend gedrag, eetproblemen en emotionele problemen.

Het Nova Vida programma is uniek ontworpen om rekening te houden met de behoeften van een individu in een omgeving die zijn privacy, waardigheid en respect behoudt, terwijl het zich concentreert op de deskundige behandeling die nodig is om zelfontdekking en herstel mogelijk te maken.

De medewerkers van Nova Vida streven naar een ongeëvenaarde individuele aandacht, effectieve evidence-based zorg en behandeling. Het multidisciplinaire team biedt professionele therapeutische interventie, die zal worden aangevuld met een hoog niveau van  ondersteunende diensten. We zullen zorgen voor een solide netwerk van communicatie tussen verwijzingsbronnen, patiënten, clinici en beheerders, die zorgen voor een naadloze overgang van het moment van onderzoek, via behandeling en naar nazorg.

We zijn van mening dat nazorg een essentieel onderdeel van de behandeling is en we bieden continue ondersteuning voor zolang als het deel uitmaakt van het behandelingspakket.

Nova Vida biedt alleen zorg aan mensen die denken dat het de expertise en ervaring heeft om te behandelen. In gevallen waar het klinisch team voelt dat meer specialistische zorg elders beschikbaar is, zal het deze optie altijd aanbevelen.

Vertrouwelijkheid en anonimiteit van de patiënten wordt bij ons ten allen tijde gerespecteerd.

Contact
close slider

BEL NU:

03 298 45 61

(7/7 Bereikbaar)
Nova Vida Belgie
Marcel Auburtinlaan 47
2600 Berchem
03 298 45 61
info@novavida.eu

Bel mij terug aub
Ik wil een afspraak maken
Ik wens graag meer info